9 Eylül 2012 Pazar

Diadermine Arındırıcı Temizleme Kremi ve Yatıştırıcı Tonik

öncelikle merhaba :)

Rimelli Kız'ın şu yazısından cesaret alarak bu ürünleri denemeye karar verdim.


yaklaşık 3 ay önce watsons indiriminden bu iki ürünü 15 lira gibi bi fiyata almıştım.
ama kullanmaya cesaret edemedim bazılarına iyi bazılarına kötü gelmiş.

karma-kuru-hassas-alerjik-sivilceye meyilli bir cildim var. ne ararsanız var yani böhüüü :(

Arındırıcı Temizleme Kremi ;

  • cilt problemleriyle savaşır.
  • gözenekleri sıkılaştırır.
  • şeftali özü ve Salisilik asit içerir.
yazıyor.

açıkcası kozmetik ürün olduğu için kullanmaya korkuyorum sivilcelerim zaten beni terk etmiyor, dahada artmasın..
buradaki temizleyiciyi bırakıp kozmetik bir ürüne dönmek benim için garip olacak.
fakat sebamed cildimi çok çok kurutup solgun gösteriyor, bunda aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum?

Yatıştırıcı Tonik;

  • Dermo-lipid aktivatör ile cildinizi tazeleyerek rahatlatır.
bunu kullanmayabilirim. ilk denediğimde yapış yapış oldum.

denemeye korkuyorum ey izleyicilerim bana cesaret verin! :(

sevgiler <3


7 yorum:

  1. Canım ilk işim o pembe olanla ilgili sana bilgi vermek olacak yarın. Onun haricinde o beyaz olan temizleyiciyi aldım bende yazımda kullandığımdan yotu ve şuan gerçekten memnunum. Burun kenarlarında kuruluk yapmadı ve bence siyah noktalarım gün geçtikçe hafifliyor , bir kaç günde fark ediyor. Şimdilik bunları söyleyebilirim , yarın tekarar buradayım , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tişikkirlir rimilli kiz :)

      bende dün eczaneye gittim bioderma sebium foaming gel'in testerını verdi ona başladım iki kez yıkadım ve KURUTMADI! aman tanrım şok oldum :D

      Sil
    2. Oda güzel bir ürün canım bende kullandım ve çok memnun kaldım ,bu arada ürünü gidip yerinde inceledim :) Cildini temizledikten sonra pamuğa belli bir miktar döküp 1 saat durduktan sonra yıkıyormuşsun. Emilim süresi minimum 45 dk. dendi. Umarım memnun kalırsın , sevgilerle ..

      Sil
  2. Yüz tipim karmadan kuruya dönük Benim sivilce problemim yok ama makyaj temizleme sonrası pamukla bununla geçip sonrasında nemlendirme yapıyorum. Tonikten mrmnun kaldım yüze pürüzsüz bir doku kazandırıyor. Sivilcesi olanlara da iyi geleceğini düşünüyorum ben.

    YanıtlaSil
  3. Yüz tipim karmadan kuruya dönük Benim sivilce problemim yok ama makyaj temizleme sonrası pamukla bununla geçip sonrasında nemlendirme yapıyorum. Tonikten mrmnun kaldım yüze pürüzsüz bir doku kazandırıyor. Sivilcesi olanlara da iyi geleceğini düşünüyorum ben.

    YanıtlaSil
  4. Sivilce ye aşırı meyilli karma bir cildim var. 20 yaşındayım 6 yıldır sivilcelerimden kurtulamadım. Temizleme kremi hakkında yorum yapmak istedim. Az önce paketin sonunu kullandım. Bütün sivilcelerimden kurtuldum vs demicem tabiki ama her akşam makyaj dan sonra bununla temizliyorum ve gerçekten derinlemesine temizliyor. Bi çok yerde yüzden çıkmıyor vb yorumlar yapmışlar abanırsan kreme çıkmaz tabiki nohut kadar zaten tüm cilde yeterli oluyor. Masaj yaparak uygulayıp bol su ile temizliyorum 5 dakika mı almıyor bu işlem. Yarım yeni bir paket almak üzere kozmetik dükkanlarına uğrayacağım.

    YanıtlaSil
  5. Sivilce ye aşırı meyilli karma bir cildim var. 20 yaşındayım 6 yıldır sivilcelerimden kurtulamadım. Temizleme kremi hakkında yorum yapmak istedim. Az önce paketin sonunu kullandım. Bütün sivilcelerimden kurtuldum vs demicem tabiki ama her akşam makyaj dan sonra bununla temizliyorum ve gerçekten derinlemesine temizliyor. Bi çok yerde yüzden çıkmıyor vb yorumlar yapmışlar abanırsan kreme çıkmaz tabiki nohut kadar zaten tüm cilde yeterli oluyor. Masaj yaparak uygulayıp bol su ile temizliyorum 5 dakika mı almıyor bu işlem. Yarım yeni bir paket almak üzere kozmetik dükkanlarına uğrayacağım.

    YanıtlaSil